top of page

Behandelingen

 

Als gespecialiseerd pedicure weet ik als geen ander hoe u uw voeten in conditie krijgt en houdt. Uiteraard kan ik u helpen bij klachten en u van advies voorzien. Maar ook als u geen directe klachten heeft, is een regelmatige pedicurebehandeling geen overbodige luxe en kan het moeilijkheden helpen voorkomen.

 

Onderstaand een overzicht van de behandelingen die ik bied. Naast verschillende soorten pedicurebehandelingen, kan ik uw teennagels wekenlang laten stralen met gellak. En ook voor een ontspannende cosmetische behandeling bent u bij mij aan het juiste adres. Nu is hét moment om uw voeten te laten verwennen!

Complete Pedicure
 
prijs: € 42,50

Deze behandeling duurt tot 45 minuten en bestaat uit het verzorgen van uw teennagels en nagelomgeving, het verwijderen van eelt en/of likdoorns, het behandelen van ingroeiende nagels en/of kloven. Ten slotte crème ik uw voeten in met een verzorgende voetencrème.

Gellak Teennagels
 
prijs: € 42,50

Deze behandeling duurt tot 40 minuten en bestaat uit het aanbrengen van een basislaag (basecoat), dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tot slot een toplaag (topcoat). Uitharding van iedere laag gebeurt met een LED-lamp.

Het resultaat van de lagen samen zorgt voor stralende teennagels! De lak blijft zes tot acht weken perfect zitten zonder af te bladderen.

Korte Pedicure
 
prijs: € 42,50

Deze behandeling duurt tot 20 minuten en bestaat uit het tussentijds weghalen van een likdoorn of een randje eelt, of het vakkundig knippen en mechanisch afwerken van de teennagels. Deze behandeling is alleen mogelijk tussen twee andere behandelingen in. 

Correctie Teennagels
 
prijs: € 15,00 per nagel

Teennagels kunnen allerlei problemen geven. Uw nagels kunnen brokkelig, gebroken of ingegroeid zijn of u kunt last hebben van mycose (schimmel), trauma of tunnel nagels. Met deze behandeling corrigeer ik uw teennagel.

Met een elastische kunststofgel creëer ik een nieuwe nagel en ziet uw nagel

er weer als nieuw uit. De gel blijft gemiddeld 6 weken zitten. En kan ik desgewenst aflakken met gellak voor een nog stralender resultaat.

Pedicure Diabetische Voet
 
prijs: € 42,50

De voeten van diabetespatiënten hebben extra zorg nodig omdat als gevolg van diabetes complicaties aan de voeten kunnen ontstaan. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging bieden. Deze behandeling is als een Complete Pedicure met speciale aandacht voor eventuele diabetescomplicaties.

 

In veel gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar pedicure-behandelingen. Informeer bij uw zorgverzekeraar of kijk op de site van ProCert.

Pedicure Reumatische Voet
 
prijs: € 42,50

De voeten van reumapatiënten vragen extra zorg omdat zij vaak gevoelig zijn door gewrichts- en/of slijmbeursontstekingen en standveranderingen. Door mijn specialisatie ‘Reumatische Voet’ kan ik op professionele wijze zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen. Deze behandeling is als een Complete Pedicure met speciale aandacht voor eventuele reumacomplicaties.

 

Neemt u bij de eerste behandeling een door de huisarts getekende verwijsbrief mee? In veel gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar pedicure-behandelingen. Informeer bij uw zorgverzekeraar of kijk op de site van ProCert.

Voorwaarden

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

De behandelingen zijn op afspraak. Afmelden of verzetten van een afspraak minimaal 48 uur voor de gereserveerde behandeldatum. Niet nagekomen en niet tijdig afgemelde of verzette afspraken worden in rekening gebracht.

bottom of page